Хлопець з Британії Вінні Пайнер випивав по 6 банок енергетика Monster Energy кожен день, але його мати забила тривогу, лише коли з зубами сталася справжня катастрофа.

Неймовірна тяга до енергетичних напоїв почалася у вересні 2017 року і для того, щоб перебувати в тонусі і працювати над проектами, Пайнер випивав до 45 банок шипучки на тиждень.

Наслідки надмірного вживання енергетиків заявили про себе через сім місяців: коли хлопець спробував вкусити яблуко, то зламав кілька зубів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пайнер звернувся до дантиста, який констатував важкий випадок: всі зуби зіпсовані, при цьому чотири передніх потребують протезування. Нестача вітамінів, а також надлишок кофеїну і цукру в організмі призвели до того, що зуби прогнили і ослабли.

Справа в тому, що в енергетиках і спортивних напоях рівень кислотності зашкалює, при цьому вона роз'їдає емаль зубів. Для того, щоб почалася справжня ерозія емалі, достатньо всього лише декількох днів.

На даний момент Пайнеру потрібні 24 пломби, які обійдуться в 2,5 тисячі доларів, але таких грошей у звичайного студента немає. Хлопець припинив вчитися, оскільки йому соромно за свій зовнішній вигляд. З роботою теж проблеми, адже роботодавцям не потрібен беззубий співробітник. Але і це ще не все – з причини нестачі кофеїну у молодої людини спостерігаються біль у тілі і занепад сил.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ув'язнені однієї з в'язниць Великобританії вживали наркотики безпосередньо зі сторінок книги про Гаррі Поттера. Наркотичну речовину вдалося виявити завдяки новітньому обладнанню, яке покликане підвищити безпеку в'язниць.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома ірландська авіакомпанія відмовилася від використання російських літаків, при цьому вона була єдиною, хто використовував дані повітряні судна у всій Європі.

Також "Знай.uа" писав, що одна з картин Леонардо да Вінчі, як вважають експерти, була написана його помічником.