Американський студент Уейн Хейер не міг знайти няню для своєї дитини тому взяв її з собою на заняття.

Про цей випадок розповів інший студент, який також відвідує цей курс. Допис про ситуацію він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Один з моїх однолітків увійшов до класу зі своєю дитиною на руках, він швидко пояснив моєму професору, що не може знайти няню і не має нікого, хто б міг подивтися за нею", - написав він.

🚨LONG POST ALERT🚨 Came to class today ready to learn and start March off on a good note preparing for Midterms at...

Geplaatst door Nick Vaughn op Vrijdag 1 maart 2019

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Студент з Атланти не хотів пропускати курс з алгебри, тому що він був дуже важливим для нього. Та знайти няню для своєї грудної дитини на день початку курсів не зміг. Тому він вирішив взяти її у слінгу з собою.

Професор Натан Олександр, який викладав курс, підтримав таке рішення хлопця. Він також пояснив решті студентів ситуацію.

"Мій професор НАТАН АЛЕКСАНДР сказав: "Я потримаю її, щоб ви могли зробити гарний конспект!", - розповів Уейн Хейер.

"Саме ця зустріч дійсно показала мені силу та вплив, який може мати HBCU на спільноту чорношкірих, щоб цей професор зрозумів, що життя йде й іноді просто немає інших шляхів", - резюмував студент, який став свідком події.

Нагадаємо, що у Миколаєві під час вручення дипломів у Чорноморському державному Університеті імені Петра Могили, студент прямо на сцені зізнався, що купив диплом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": студент випивав по 6 банок енергетика Monster Energy кожен день, але його мати забила тривогу, лише коли з зубами сталася справжня катастрофа.

Неймовірна тяга до енергетичних напоїв почалася у вересні 2017 року і для того, щоб перебувати в тонусі і працювати над проектами, Пайнер випивав до 45 банок шипучки на тиждень. Наслідки надмірного вживання енергетиків заявили про себе через сім місяців: коли хлопець спробував вкусити яблуко, то зламав кілька зубів.

Раніше "Знай.uа" писав, що однокурсник завів знайомого в дивну кімнату-вівтар: ви повинні це побачити, я всім показую.