Як кажуть журналісти, на проспекті Свободи помічено 40 припаркованих спецавтомобілів поліції, військові вантажівки і спецавтобуси.

У Львові 28 березня через візит президента Петра Порошенка введені безпрецедентні заходи безпеки.

Порошенко виступить на мітингу перед будівлею львівської Опери. Сам виступ заплановано на 18:00. Рух транспорту перекриють з 14:00.

Варто нагадати, що Відомий український юрист Михайло Шнайдер прокоментував передвиборну агітацію чинного глави держави і кандидата в президенти Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відповідну публікацію він зробив на своїй сторінці в Facebook.

"Напевно багато хто з вас вже бачили "Борди" Петра Олексійовича з одним єдиним словом – ДУМАЙ. І це правильний заклик. Думати дійсно треба. Подумайте, чи готові ви ще 5 років жити в бідності і безпросвітності? Чи готові ви ще 5 років терпіти корупцію і мародерство? Чи готові ви ще 5 років слухати гучні гасла і порожні обіцянки? Чи готові ви ще 5 років жити в невизначеності і страху? Особисто я - ні. Рішення вже прийнято. Я вибираю рух вперед, майбутнє, процвітання та розвиток. Адже я думаЮ", - написав Шнайдер.

Наверное многие из вас уже Видели "Борды" Петра Алексеевича с одним Единственным Словом – ДУМАЙ. И это правильный...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 27 maart 2019

Ще ми писали, що Представники політичної партії "Національний корпус" викрили у підкупі виборців штаб Петра Порошенка в місті Борисполі Київської області. Повідомляється, що за підтримку провладного кандидата людям обіцяли заплатити по 1 000 гривень.

Про це стало відомо з відео на Youtube-каналі партії "Національний корпус".

Нагадаємо, "Позор!" дикий шмон і снайпери: як в Тернополі зустріли Порошенко

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Україну перетворили в "машину для корупції": іспанські журналісти розкрили скандальну правду, масштаби - неосяжні

Також Знай.ua" писав про те, що Будинки Порошенко і Меркель порівняли одним фото: різкий контраст кидається в очі