Під Запоріжжям живе шимпанзе, яке своїми звичками надзвичайно схоже на людину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, працівники зоопарку зняли на відео неймовірну цікаву мавпу, яка поводила себе у клітці, як середньостатистична людина. Так, шимпанзе дуже зацікавилось пляшкою з водою, а після осушило її до самого дна.

🍀🍀#Шимпанзе во многом похожи на нас. Кто знает, быть может Дарвин был прав. 🍀🍀😊

Geplaatst door Бердянский зоопарк "Сафари" op Zondag 24 maart 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що люди вже доволі давно помітили неоднозначні звички місцевого утриманця. Мавпа доволі часто впізнає себе у дзеркалі, може позіхати, якщо побачить позіхаючу людину. Крім того вона навчилась вміло відкривати пляшки.

Відзначається, що у світі доволі багато видів тварин, які часто демонструють варіанти поведінки, які більше характерні для людини. Проте найбільшої універсальності досягли саме шимпанзе, що так чи інакше може підтверджувати ідею Дарвіна.

Варто нагадати, що у мережі з'явилися рідкісні та ексклюзивні кадри з неймовірно красивими дитинчатами білого лева. Відомо, що левенята з'явилися на світ у сафарі-парку "Тайган" в окупованому Криму.

На опублікованих знімках видно, що дівчинка і хлопчик вже почали проявляти характер — намагаються втекти від матері, левиці Міледі, і ричать. Правда, поки звук нагадує нявкання. Проте, це, звичайно, справа часу, незабаром муркотіння перетвориться на справжній грізний рев.

Нагадаємо, у Чернівецькій області пожежники врятували маленьке зайченя, у якого були обпалені лапки і бочок. Рятувальники прихистили звірятку в дільниці, тримають його у рожевій клітці.

Як повідомляв "Знай.ua", в зоопарку міста Гданськ з'явився рідкісний білий пінгвін. Морська птиця народилася лише три місяці тому і працівники зоопарку поки що не можуть встановити її стать.

Також "Знай.ua" писав, що Крістоф Бош разом з командою приматології з Інституту еволюційної антропології Товариства Макса Планка зосередився на незвичайних дослідженнях. Група вчених зібрала інформацію про спільнотах шимпанзе, у яких виявлені незвичайні навички.

За Порошенко не голосуйте, але гроші беріть - Пальчевський. Вибори в Україні 2019