В зоопарку міста Гданськ з'явився рідкісний білий пінгвін. Морська птиця народилася лише три місяці тому і працівники зоопарку поки що не можуть встановити її стать.

Відвідувачі гданського зоопарку в Польщі можуть побачити одне з найбільш незвичайних тварин - пінгвіна-альбіноса, передає видання Fox News з посиланням на Associated Press.

Рідкісний нелітаючий птах не має традиційного для пінгвінів чорного оперення, і це може стати проблемою для її існування. Повідомляється, що пінгвін-альбінос може бути відкинутий іншими пінгвінами, що поставить під загрозу його виживання.

Директор зоопарку Міхал Тарговски також заявив, що білий пінгвін став би першою жертвою нападу хижаків. Крім цього, тварина потребує спеціального догляду, оскільки у нього не вистачає захисних чорних пігментів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

досі невідомий підлогу рідкісного пінгвіна-альбіноса, адже він з'явився на світ лише в грудні 2018-го. Зараз пінгвін важить всього півкілограма і його довжина становить близько 30 см.

У зоопарку перебувають і батьки молодого білого пінгвіна, а дирекція парку заявляє, що вони раді народження такої особи саме у них.

Цей вид пінгвінів належить до сімейства африканських, які мешкають на узбережжі ПАР і Намібії. Дорослі птахи можуть важити від 3 до 5 кг і досягати 65-70 см зросту.

Раніше ми писали, що тридцятидев'ятирічний мешканець Кристиансаннского зоопарку у Норвегії пережив страшний психоз.

За словами співробітників зоопарку, літній шимпанзе Юліус намагався відгризти собі лапу після того, як невідомі підкинули йому в клітку пляшку води з наркотичною речовиною.

Незвичайна поведінка тварини помітили відвідувачі, які і покликали персонал на допомогу. Вони ж стверджують, що бачили, як хтось невідомий кинув пляшку у вольєр до тварин.

Також ми писали, що у Арізоні жінка перелізла огорожу в зоопарку, щоб зробити селфи з ягуаром.

Відвідувачі і персонал зоопарку почули її крик про допомогу, і кинулися витягати жінку з пащі лютого хижака, пише Daily Star.

Нагадаємо, южноафриканский дайвер Райнер Шимф ледь не повторив долю біблійного Іони.

Як повідомляв Знай.uа рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Знай.uа писав, вчені намагаються розібратися, як мертва туша десятиметрового горбатого кита потрапила у джунглі Амазонки.