Для українців зараз дуже гостро стало питання придбання власного житла. Заповітні квадратні метри стають ще дорожчими. Так, станом на кінець березня 2019 року в Києві найдорожче житло в новобудовах в Печерському районі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, у Печерському районі середня ціна за метр квадратний — 53 391 грн. Другу позицію займає Шевченківський район, де ціна за "квадрат" у новобудовах становить 31 582 грн.

Також у трійці найдорожчих — Оболонський район, де середня вартість квадратного метра — 28 533 грн.

Квартири
Квартири

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Рейтинг районів за вартістю за "квадрат":

Печерський — 53 391 грн;

Шевченківський — 31 582 грн;

Оболонський — 28 533 грн;

Голосіївський — 28 479 грн;

Подільський — 23 805 грн;

Солом'янський — 22 781 грн;

Святошинський — 21 098 грн;

Дніпровський — 22 123 грн;

Дарницький — 20 798 грн;

Деснянський — 18 523 грн.

Також відомо, що середня ціна квадратного метра в новобудовах Києва на сьогодні становить 28 397 грн.

Варто нагадати, що українцям розповіли всі тонкощі нового законопроекту "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання", який в народі прозвали "законом про прописку". Керівник сектору Офісу реформ Людмила Рабчинская вивчила документ і пояснила, за що можуть оштрафувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з березня в Україні почали виплачувати субсидії "живими грошима". Однак експерти застерігають, що так може збільшитися кількість тих, хто не сплачуватиме рахунки за комунальні послуги, тобто боржників. Згідно з українським законодавством у тих, у кого більші суми боргу, можуть навіть відібрати житло. Про те, чи мають право у людини забрати жило за комунальні борги, розповів міністр юстиції України Павло Петренко.

Нагадаємо, Україну накрили передвиборні "ящикові махінації": на адреси приписують невідомих виборців, куди звертатися.

Як повідомляв Знай.uа один мільйон квадратних метрів: коли влада забезпечить усіх українці житлом.

Знай.uа писав, українці можуть повернути свої гроші, держава повинна віддати все: докладна інструкція.