Європа одностайна, як ніколи. Усе через погоду, яка в Україні 31 березня стане значно поблажливішою в усіх областях і зігріє українців справжнім весняним теплом. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"30-31 березня у більшості країн буде сухо сонячно та тепло. Скандинавія та північ Великої Британії лише потраплять у холод та дощ із снігом. А так - сонячна весна, подекуди ще й літо", - написала синоптик.

За словами синоптика, Україна в суботу та неділю цілими днями насолоджуватиметься синоптичним комфортом. Скрізь буде ясно, сонячно, тепло.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Температура повітря у денні години становитиме 30 березня +9+14 градусів, 31 березня +12+18 градусів. У нічні години ще буде холоднувато, 0+4 градуси, на Сході місцями 0-2 градуси морозу", - додає синоптик Діденко.

Велике тепло - вже на шляху в Україну. Почну із Вербної неділі. 1-го квітня у нас буде до +20 градусів! Не скрізь, у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 30 maart 2018

Відзначається, що у Києві субота та день президентських виборів очікуються сонячними та теплими. У столиці 30 березня повітря прогріється до +13 градусів, 31 березня до +17 градусів. Атмосфера допомагатиме виборцям впоратись з громадянським обов’язком.

А виборцям синоптик рекомендує багато читати, аналізувати, прислухатися до розумних людей, визнавати, що є хтось розумніший та досвідченіший. Адже для кожного - це шанс стати вищим, подумати, що вибори - це не істеричний ривок у броунівський рух, а логічний історичний поступ, наш розвиток і вибір майбутнього.

Нагадаємо, в останню неділю березня українці традиційно переводять стрілки своїх годинників на літній час. У цьому році "ритуал" відбудеться в ніч з 30 на 31 березня. Стрілки годинника необхідно перевести на годину вперед о 3 годині ранку.

Як повідомляв "Знай.ua", українці нарешті відчують справжню весну.

Також "Знай.ua" писав, що погода в Україні 30 березня буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.