Пішов з життя голова української громади Угорщини Юрій Кравченко.

Про це на своїй сторінці в twitter повідомив глава МЗС України Павло Клімкін.

Міністр відзначив, що смерть Кравченка стала великою втратою для всіх українців.

"Це велика втрата для всіх українців. Сумуємо і молимося з сім'єю і всім світом. Вічна пам'ять!", - написав він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що глава общинни всебічно відстоював права місцевих жителів з числа вихідців з України. Крім того під час дипломатичного конфлікту між Україною та Угорщиною він розповідав правду про реальну ситуацію з правами членів общини.

Варто нагадати, що у понеділок, 25 березня, в Харкові у віці 66 років помер відомий український політолог Валерій Дудко.

Жінка поділилася трагічними подробицями сотанніх років життя Дудка - як виявилося, померлий багато років страждав від цукрового діабету.

"Відійшов у вічність відомий харківський політолог Валерій Дудко – сильна особистість і людина з активною проукраїнською позицією. Спочивайте з Богом, Валерію Володимировичу! Вічна пам'ять!" – зазначила вона.

Колега Дудка додала, що через ускладнення від цукрового діабету в березні 2017 року Дудко переніс ампутацію ноги. Крім того, на фоні хвороби в пацієнта розвинулася гангрена.

Нагадаємо, факт, що нещодавно сплив при перевірці виборчих списків у Києві та Харкові, за лічені години набув вибухового резонансу у різних містах України. Як виявилося, на кількох адресах було зареєстровано по кілька сотень потенційних виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", учасник бойових дій на Донбасі Сергій Доля кілька років чекав виділення власного житла у Запоріжжі від влади. І нарешті йому виділили кімнату, однак лише після його активних дій.

Також "Знай.ua" писав, що із наближенням дати виборів розкривається усе більше схем масштабних фальсифікацій, які здатні суттєво вплинути на реальні результати волевиявлення українців.

Гриценко має шанси потрапити до другого туру - Томенко