Судово-медичний експерт Річард Шеперд в книзі "Неприродні причини. Записки судмедексперта" вперше назвав справжню причину смерті принцеси Діани.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що моторошна трагедія сталась ще 31 серпня 1997 року, коли внаслідок ДТП загинула принцеса Діана тьа Доді аль-Файєд. Відзначається, що чоловік помер відразу ж після аварії. У свою чергу принцеса у лікарні після операції.

Відзначається, що коли коронер королівського двору провів розтин тіла Діани, то заявив, що обидва померли від травм, отриманих внаслідок аварії.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що вони потрапили у моторошну катастрофу, коли втікали від офотографів, проте на швидкості понад 100 км/год врізались у бетонну опору. Діана і Доді сиділи на задніх сидіннях, не будучи пристебнутими. Водій був пристебнутий і вдарився об кермо, а ззаду його вдарив Доді, чиє тіло продовжувало рухатися зі швидкістю понад 100 км/год. Водій став для Доді своєрідною подушкою безпеки і миттєво помер.

У свою чергу навпроти водія сидів охоронець Доді, який був пристебнутий ремінем безпеки. Подушка безпеки злегка пом’якшила удар, проте ззаду на нього полетіло тіло Діани. Завдяки тому, що ремінь Тревора поглинув частину енергії удару, вона отримала всього кілька переломів і невелику травму грудей.

До приїзду лікарів водій та Доді вже загунули тому лікарі взялись допомагати бважкопораненом охоронцеві. Вони не відразу впізнали Діану, тому першим забрали охоронця, вона ж продовжила сидіти затиснута у автомобілі.

Вже пізніше лікарі забрали Діану, проте не відразу діагностували її стан та не змогли вчасно виявити основну проблему. Медики з самого початку не здогадувалися про розрив ділянки легені, прихованої глибоко в грудях. Але кров з вени повільно сочилася в груди, і серце зупинилося. Тільки в операційній лікарі виявили розірвану вену і спробували її зашити, але було пізно.

Нагадаємо, хлопчик зробив Меган Маркл прикрасу з простих макаронів.

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Меган Маркл вразила схожістю із принцесою Діаною.

Також "Знай.ua" писав, що нова дружина принца Чарльза привласнила улюблену річ Діани.

Історична казка: загибель принцеси Діани