Хлопчик подарував Меган Маркл прикрасу, яку сам же і зробив.

Відео було опубліковано в Twitter користувача "Дівчата зрозуміють".

Варто нагадати, що Дружина принца Гаррі з'явилася на службі у Вестмінстерському абатстві не в кращому вигляді. Якщо раніше Меган Маркл заявляла, що ні за що не одягне дешевий одяг, то очевидно, щось змінилося.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Служба була приурочена до Дня Співдружності націй. Меган Маркл з'явилася на світському заході в монохромній одязі. Вона вибрала біле пальто, світле плаття з принтом і білий капелюх у стилі 60-х.

Свій ніжний образ герцогиня доповнила темно-зеленими туфлями-човниками і підібрала до них в тон матовий клатч. Варто визнати, що дружина принца мала дуже елегантний вигляд. Однак модні експерти визначили, що в той день дружина принца Гаррі подбала про вибір однієї деталі. Маркл чому гадягла тонкі тілесні колготки найбільшого мас-маркетового виробника Marks & Spencer.

Ще ми писали про те, що Меган Маркл і принца Гаррі жорстко розкритикувала британська громадськість. Королівське подружжя знову опинилося в епіцентрі гучного скандалу.

Меган Маркл
Меган Маркл

Скандал розгорівся після того, як колишній редактор видання Daily Mirror Пірс Морган заявив, що шлюб з колишньою актрисою, до того ж раніше одруженим, перетворив герцога Сассекського на робота.

Він виступив в передачі "Доброго ранку, Британія" і зазначив, що принц Гаррі став нудним.

Морган також додав, що за чутками наближених до королівського двору, Меган Маркл заборонила чоловікові вживати алкоголь. Крім того, під заборону потрапили й деякі безалкогольні напої, серед яких каву і чай.

"Я б волів, щоб він знову грав голим в більярд в Вегас", – сказав Морган, натякаючи на історію, яка сталася в 2012 році.

Нагадаємо, Вагітна Меган Маркл вразила схожістю з принцесою Діаною: копіює в усьому

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кейт Міддлтон не змогла завагітніти і присвятила себе чужим дітям: світиться поруч з ними

Також "Знай.ua" писав про те, що Різко постарілу Кейт Міддлтон сприйняли за маму Меган Маркл: світ в шоці