Митрополит Київський і всієї України Епіфаній проголосував на президентських виборах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Митрополит відзначив, що "свого" кандидата обрав доволі швидко. Епіфаній розпові, що віддав свій голос за кандидата, який повинен повести Україну вперед. Водночас його ім’я він так не назвав.

Епіфаній також закликає співвітчизників проголосувати на президентських виборах.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Закликаю сьогодні зробити свій вибір. Виконати свій громадянський обов'язок, прийти на виборчу дільницю і згідно зі своєю совістю, згідно зі здоровим глуздом і своїм світоглядним переконанням зробити вибір, обрати того, кого вони вважають достойним, щоб він протягом наступних п’яти років був главою нашої Української держави", - сказав Епіфаній.

Варто нагадати, що 31 березня, відбудуться вибори президента України. Голосувати зможуть українці, які й не перебувають на території нашої держави. Однак це стосується не всіх. Українські політв'язні у Росії не зможуть віддати свій голос на цьогорічних виборах президента України 31 березня.

Він заявив, що жодних консулів і членів виборчих комісій російська влада не допустить ні у СІЗО "Лефортово", ні в будь-які інші СІЗО і в'язниці.

Нагадаємо, вдова американського сенатора Джона Маккейна приєдналася до делегації міжнародних спостерігачів за президентськими виборами в нашій країні, організованої міжнародним республіканським інститутом США. Сінді Маккейн написала, що сенатор Джон Маккейн рішуче підтримував Україну в боротьбі за свободу.

Як повідомляв "Знай.ua", у день виборів президента 31 березня виборчі дільниці тільки-но розпочали свою роботу, а вже було зафіксовано ряд порушень. Перші порушення в Вінницькій, Рівненській та Волинській областях.

Також "Знай.ua" писав, що лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко прибула на виборчу дільницю у столиці проголосувати на виборах президента. Після голосування Тимошенко наголосила для ЗМІ, що впевнена у перемозі, і побажала народу дотримуватися свого вибору.

Підсумки президентства Порошенко: бездарно втрачений час - Гордон