Українці, які голосують за кордоном, завантажують в інтернет фото з виборчих дільниць.

Деякі не соромляться робити селфі прямо у кабінках, не дивлячись на заборону.

вибори в Україні
вибори в Україні

Перші, хто зміг проголосувати на президентських виборах – українці з Австралії. Віддати свій голос вони могли вже в 23:00 30 березня за київським часом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також голосують в таких країнах, як Казахстан, Японія, Китай.

  • Раніше в мережі був запущений флешмоб, суть якого полягає в наступному: необхідно прийти ні виборчу дільницю, проголосувати і сфотографуватися.
  • МВС попередило, що буде українців чекає покарання за фотографії з бюлетенем під час виборів. Не можна робити фото в кабінці для голосування і фотографувати бюлетень, так як це порушення таємниці голосування.

Варто нагадати, що Передвиборну кампанію поточного року вже назвали однією з найбрудніших в історії України, проте можливі правопорушення у день голосування, про що говорять експерти. Що потрібно приготувати перед голосуванням і як діяти в непередбаченій ситуації?

" Для голосування потрібно паспорт або інший документ, який підтверджує українське громадянство, а також прийти на виборчу дільницю за місцем реєстрації. Якщо вам не прийшло запрошення, то дізнатися місце голосування, а також перевірити правильність написання своїх ініціалів можна на сайті Державного реєстру виборців.

Нагадаємо, Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється)

Також "Знай.ua" писав про те, що Вибори президента 2019: як українці голосуватимуть у російських катівнях