Компанія "Київстар" встигла оголосити, що вона відмовляється від безлімітних пакетів доступу до високошвидкісного інтернету.

За словами директора компанії, в даний момент багато абонентів змушені платити за трафік, який вони фактично не використовують. Це несправедливо по відношенню до тих, хто платить повну вартість послуги, але мало споживає. Про це пише портал "Хвиля".

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Згідно з дослідженнями компанії Vodafone, один абонент використовує за місяць 3-3,2 Гб на місяць, в той час як більшість тарифів починаються з 4 Гб. Відмова "Київстару" від безлімітних пакетів не викличе ланцюгову реакцію серед інших операторів. У компанії Lifcell залишається "безліміт" для тарифів з трафіком 20 Гб на місяць. У Vodafone теж запевнили, що "безлімітні тарифи" скасовувати не збираються, так як вони призначені для активних користувачів мобільного інтернету.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що оператори мобільного зв'язку України Kyivstar, Vodafone і Lifecell зобов'язані протягом двох тижнів переглянути тарифні пропозиції та відмовитися від практики брати з людей плату кожні 4 тижні, інакше Антимонопольний комітет України перегляне пакети за них.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у користувачів Gmail, яким подобається користуватися всіма перевагами поштового сервісу незабаром чекає неприємний сюрприз. Тепер пошуковик припиняє роботу служби Inbox. Мова йде про припинення підтримки сервісу "If This Then That", також відомого як IFTTT. Він є безкоштовним веб-сервісом для створення ланцюжків простих умовних операторів, званих апплетами. Аплет запускається із змінами, які відбуваються автоматично на інших веб-сервісах, таких як: Gmail, Facebook, Telegram, Instagram або Pinterest.

Нагадаємо, Google випадково показала новий преміальний ноутбук Pixel: відео.

Як повідомляв Знай.uа Android Q отримає корисну функцію для контролю додатків: перші подробиці.

Знай.uа писав, скільки українців все ще користуються "Вконтакті": статистика шокує.