На виборчих дільницях по всій Україні тривають провокаційні акції. Так, у Донецькій області поліцейські отримали повідомлення про те, що одного з членів виборчої комісії побили.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Нацполіції області.

вибори в Україні
вибори в Україні

За даними копів, виклик надійшов від 41-річного члена виборчої комісії, який повідомив про побиття при спробі відеофіксації виборчого процесу в залі голосувань. Як повідомив потерпілий, інші члени виборчої дільниці завдали йому тілесних ушкоджень і розбили камеру. Також відомо, що потерпілий від госпіталізації відмовився.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"На місці інциденту працюють територіальні слідчі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 125" Умисне легке тілесне ушкодження "Кримінального кодексу України", - додали у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на виборчій дільниці в Станиці Луганській, яка розташована в зоні операції об'єднаних сил, люди приходять на дільниці, щоб віддати свій голос за одного з кандидатів. Про це стало зрозуміло зі слів журналістки Анастасії Магазової в Facebook.

“Голосування в Станиці Луганській почалося. Люди повільно йдуть на дільниці. Голосують також і переселенці – на кожній дільниці є окремі списки для цих осіб”, – пише журналістка.

За її словами, контрольний пункт в'їзду працює в штатному режимі, але великих потоків людей поки не помічено.

Нагадаємо, забув про найголовніше: Притула позбувся сну, не сказавши дещо українцям, ви повинні це почути.

Як повідомляв Знай.uа копи затримали неадекватного виборця: намагався зробити це в кабінці.

Знай.uа писав, слуга народу проголосував на виборах: пряма трансляція з Зеленським.