Мешканка Москви - Олена Риковцева залишилася вкрай здивована тим фактом, що коли вона захотіла обміняти в Києві нову 200-рублеву купюру, то зіткнулася з відмовою працівника обміну валют. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook:
"В обмінних пунктах Києва не приймають нову 200-рублеву російську купюру. У першому обміннику я не дуже зрозуміла, в чому справа. - Ми не беремо ці гроші, тому що вони були випущені після 2014 року, - сказала мені працівниця пункту. Я вирішила, ну мало що. Може їх в якусь базу не встигли внести. Але у другому обміннику, коли купюру знову відмовилися приймати, все ж таки вирішила уточнити: чому?

- Тому що на ній Крим, - чітко відповіла дівчина.

Крим! Український Крим на російських грошах! Звичайно вони оголосили такій купюрі бойкот! Це купюри, у яких на лобі написано: «анексія». Російські гроші йдуть лісом услід за громадянами РФ, у яких на лобі аналогічне."- пише жінка.

Интереснейшая вещь. Абсолютно принципиальная. В обменных пунктах Киева не принимают новую 200-рублевую российскую...

Geplaatst door Elena Rykovtseva op Woensdag 27 maart 2019

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях вже можна зустріти масу відгуків про це:

"Я їх теж намагаюся, по можливості, в руках не тримати"."Честно кажучи, мені і в Москві цю купюру було в руки брати гидко", "Я все одно весь час позбавляюся від неї відразу. То не беруть, то плутаю з 2000 рублями. І так постійно. Вона якась каламутна. А тут, виявляється, ще й політичний контекст) Якщо б ти не написала, я б не знала, що там Крим, навіть не дивилася. Настільки здається дивною. А позиція зрозуміла.", "Ненавиджу цю двохсотку. Збуваю її відразу як тільки до рук дають. Якщо доношу до будинку, то закреслюю, розумію, що нерозумно, але хоч якось", "У Москві їх на касі не беру принципово, продавці і касири мабуть звикли, з розумінням дають старі сотки, правда одна сказала "Їдьте, раз не задоволені", "Деякі на всіх купюрах пишуть, що Крим - це Україна, Путін - злодій і тд.".

Нагадаємо, що фотожаба на вибори президента в Україні викликала хвилю сміху в соцмережах.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українцю з ID-паспортом відмовилися видати бюлетень.

Також, портал Знай.ua писав, щоыборы в Україні стали причиною 11 кримінальних справ.