У понеділок, 1 квітня, синоптики прогнозують в Україні по-весняному теплу погоду без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У більшості областей нічна температура досягне позначки в 1-6 ° тепла, вдень - 9-14 °. Опадів не передбачається. Вітер північний і північно-східний, 7-12 м / сек.

На півдні та сході буде тепліше - 15-20 °; в Карпатах протягом доби близько 0 °.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У свою чергу відомий синоптик Наталка Діденко розповіла, що "квітень лише починається і двадцятиградусне тепло ще ранувате".

За її словами 1 квітня на Заході та Півночі похолодає до +8+12 градусів. На Півдні, Сході та в більшості Центру ще буде тепла та сонячна погода, яка була у неділю, 31 березня. Опади малоймовірні по всій країні.

"У Києві першого квітня також температура повітря знизиться і становитиме близько +10 градусів. Опадів не буде, але буде сильний вітер. Тому завтра оці легкі плащі, светри і навіть, страшно сказати, сукні з коротким рукавом у квіточки і шорти на босу ногу (сама бачила) не підуть", - зазначила Діденко на особистій сторінці у Facebook.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 31 maart 2019

Нагадаємо, що погода у квітні покатає українців на американських гірках: синоптики розповіли про "сюрпризи". За словами синоптиків, у перший тиждень місяця буде хмарно з проясненнями. Опади у вигляді дощу не дозволять насолодитися теплом на повну.

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики приголомшили прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.ua" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.