Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Лана Яр спеціально для Знай.ua поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр впевнена, що попереду нас чекає найкращий час

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні ви проявите свої кращі якості! Ваша скромність і щирість допоможуть досягти позитивних результатів. Можливо, порив вашої душі призведе до того, що ви відмовтеся від чогось важливого, усвідомлюючи, що такий вчинок зробить щасливими інших. Головне, на що варто звернути увагу на цьому тижні - здоров'я. Можливі негативні події, травми, стихійні лиха, які зашкодять тілу. Будьте обережні. Любовні стосунки наповнять душу радістю і теплом. Доброта і підтримка стануть справжньою підтримкою. Ваші відносини захищені Божественними силами. У ділових питаннях цілком можливе порушення домовленостей, обман. Дані події цілком здатні стати початком кризи. Порада: Щоб не відбувалося в цей період, не втрачайте віру в себе, в свої сили. Зберігайте почуття гідність і все думки направте на те, що дійсно важливо в житті!

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Відповідальність і сумлінність допоможуть вам цілком спокійно, без зайвих потрясінь виконувати свої життєві завдання. Однак зайва увага до деталей не завадить, щось ви можете пропустити. В цілому питання здоров'я вас не будуть особливо турбувати, проте проблеми підвищення артеріального тиску будуть давати про себе знати. У питаннях любовних взаємин є небезпека втратити духовний зв'язок, будьте обережні, намагайтеся наповнювати ваш союз теплом, турботою, безумовною любов'ю. І що стосується ділових питань: чекайте підйом у всіх областях соціального розвитку! У вас досить авторитету, мудрості і сил для процвітання. Порада: на цьому тижні вам так само варто приділити увагу питанню зміцнення вашого життєвого становища, ви можете стати ще успішніше, шукайте шляхи і можливості.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Тиждень пройде весело, радісно, ​​по-дитячому розслаблено. Чекайте пропозиції допомоги, підтримки, подарунки, приймайте їх з вдячністю. У ваше життя прийшло довгоочікуване оновлення. Це все підніме вас абсолютно на новий життєвий рівень, надихне на нові перемоги і звершення. Що відносно здоров'я - зверніть увагу на наслідки пережитого стресу, постійної активної діяльності, яка привела до хронічної втоми. Поки що легкі прояви можуть привести до серйозних захворювань. Любовні взаємини: всі події в даній сфері базуватимуться на звершенні. Змінити, вплинути на події ви не в силах. І щодо ділових питань - стежте за ходом і розвитком ваших справ, не поспішайте робити вибір, спокійно все зважте і обдумайте. Є небезпека стати винуватим на порожньому місці. Орієнтуйтеся на внутрішній голос. Порада: відкиньте обмірковування, запозичення і аналіз! Просто робіть те, чого бажає душа!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні вас чекає спокій, внутрішній голос буде говорити вам, що все йде як треба і нічого активного робити не варто. Насолоджуйтеся кожним днем, гуляйте на свіжому повітрі, розслабтеся. Що стосується здоров'я, можливе посилення стресу. Присутня небезпека втрати дитини, і я раджу всім, хто знаходиться в положенні відсторонитися від усіх проблем, приділити час собі. Для чоловіків же погіршення здоров'я може принести і втрату витримки, відваги і самоповаги. І в любовних питаннях вам варто приділити увагу своєму партнерові. Йому необхідна ваша підтримка. У справах ви не зможете активно вплинути на події, що відбуваються, однак підлаштуватися під них і прийти до мети - легко! Порада: усвідомте свої помилки минулого з гідністю приймайте «відповідь» простору на ваші дії.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.