Під час виступу у Валенсії бельгійського цирку, у однієї з дівчат акробатів, розігралася сильна діарея. На жаль, не було іншого виходу, і дівчина просто в польоті справила на своїх глядачів нужду... У поліції пояснили, що в результаті інциденту як мінімум двадцять три глядача постраждали. Всім їм надали психологічну допомогу.

Всім глядачам цирк повернув гроші і пообіцяв безкоштовні квитки на наступне представлення в якості компенсації.

Розлад шлунку - надто неприємне явище, відтак варто при перших же ознаках використовувати народні методи, щоб якнайшвидше позбавитися від рідкого випорожнення. А коли така халепа трапляється на висоті кілька метрів, то подітись вже нікуди. Така прикра ситуація спіткала акробатку у цирку на шаленій висоті.

Акробати виконують небезпечні трюки. Якщо дивитися вживу, просто дух захоплює. Однак від проблем зі здоров’ям не застрахований ніхто.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
"Це не Cirque du Soleil, це далеко не цирк, це лайно!" - обурювалися глядачі.

Варто зазначити, що діарея не вважається самостійним захворюванням, а проявляється як симптом якоїсь хвороби. Серед найбільш небезпечніших: діабет, гіпертиреоз, ВІЛ, виразковий коліт, меланоз, кишкова паличка, ротавірус, рак кишківника, непереносимість лактози, целіакія, гастроентерит, мікроскопічний коліт і багато інших.

Нагадаємо, Седокова підкорила сцену трусами по вуха: мрія всіх реперів.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист та режисер Владислав Федосєєв у віці 83 років.

Також Знай.uа писав, про гумориста із душею янгола: добряк врятував 400 людей від самогубства, психологи нервово курять.

Мис The Gap в Новому Південному Уельсі (Австралія) - сумнозвісне місце самогубців. Хоча краєвиди природи мали б заспокоювати і розвіювати все погане, щороку туди приходять люди, аби звести рахунки із життям. На щастя, для багатьох самогубців, через дорогу тут живе дивний і великодушний чоловік на ім’я Дон Річі. З допомогою правильно підібраних слів чоловік врятував сотні самогубців.