Мис The Gap в Новому Південному Уельсі (Австралія) - сумнозвісне місце самогубців. Хоча краєвиди природи мали б заспокоювати і розвіювати все погане, щороку туди приходять люди, аби звести рахунки із життям. На щастя, для багатьох самогубців, через дорогу тут живе дивний і великодушний чоловік на ім’я Дон Річі.

Протягом 50 років чоловік з великою душею врятував багато десятків життів, за що його навіть прозвали "австралійським ангелом-охоронцем". Загалом він вберіг від страшного вчинку понад 400 осіб. При цьому у нього немає спеціальних навичок, і Дон ніколи не звертався в поліцію та інші спецслужби по допомогу.

Що ж він робить для того, щоб змусити людей змінити своє рішення? Нічого надприродного – він просто тепло їм посміхається і запрошує до себе в будинок на чашку чаю. І часто якимось дивним чином його пропозиція діє.

“Чи не хочете зайти на чашечку чаю?” – каже він людям, які так потребують підтримки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Стояти і спостерігати за мисом – це вже звичка, вироблена роками. Як тільки Дон бачить людину, яка веде себе дивно або підозріло, він тут же поспішає до неї і намагається заговорити.

І хоча врятувати виходить не всіх, чоловік докладає максимум зусиль, щоб загиблих було якомога менше.

Донька Діана Геггінс – одна з людей, врятованих Доном. Ось, що говорить її мати:

"Він просто ангел! Більшість людей нічого б не зробили, відвернулися б і просто пішли. А у нього вистачило хоробрості, мудрості і душевного тепла, щоб уберегти мою дівчинку від найстрашнішого. Щастя, що він живе на цій Землі!"

Дон Річі справжній герой у всіх сенсах цього слова і він гідний того, щоб про нього знали люди.

Нагадаємо, допив і вийшов з 16 поверху: жахлива смерть киянина шокувала всю Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страшного привида зняли камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав про найбільш моторошні і небезпечні привиди Європи: достатньо тільки побачити, щоб померти.