Під час покупки автомобілю з пробігом потрібно звернути увагу на кілька ключових моментів. І це ніяк не пов'язано з маркою машини. Так, всі машини з "історією" мають свої слабкі місця.

При покупці авто з пробігом потрібно звернути увагу на вузли, агрегати і опції, несправності яких можуть негативно позначитися на зручності водіння.

Фахівці відзначають, що найбільш проблемним може стати комплекс кліматичного контролю, який включає в себе всілякі датчики, перемикачі і клапани.

Несправності в цій системі можуть не тільки приносити незручність водієві, але і до вигорання основного дисплея, появі сторонніх звуків у салоні, а також до поломки температурного датчика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Також часто проблемним місцем у авто є зношені електричні системи для управління автокріслами. Зокрема, програмні блоки. Відомо, що особливо швидко зносу піддаються сидіння з перфорацією.

Також при покупці б/у автомобіля потрібно уважно оглянути зовнішні дзеркала. Перевірити, чи немає на них тріщин, що особливо актуально у випадку з електроприводом і автоматичним затемненням.

Варто знати, що строк служби внутрішніх дзеркал становить 15 років, а от проблеми з зовнішніми можуть з'явитися лише через 1-2 роки з моменту експлуатації.

Нагадаємов Україні оголосили сафарі на "евробляхи". За пільговою ставкою в Україні легалізували тільки половину "еврономеров".

Як повідомляв Знай. ua, на ринку з'явився найдешевший автомобіль у світі. Метою виробників було створити машину, яку може дозволити собі кожен українець.

Знай. ua писав, що евробляхерам навісили драконівських "штрафів", пообіцяли дістати з-під землі. Штрафуватимуть навіть авто, які нікуди не їздять, а стоять у гаражі.