Опалювальний сезон вже завершили в трьох містах України. Зокрема, опалення відключили в Одесі, Херсоні та Дніпрі.

Про це повідомили прес-служби міських рад цих міст, пише видання "Хвиля".

У неділю, 31 березня, закінчився опалювальний сезон для загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих навчальних закладів, закладів охорони здоров'я, культури та спорту, житлового фонду, підприємств та організацій у Херсоні. Так, саме це місто стало першим в Україні, де виключили газ.

Також у понеділок, 1 квітня, в Одесі завершується опалювальний сезон, йдеться в підписаному розпорядженні на сайті міськради. Комунальному підприємству "Теплопостачання міста Одеси" доручено почати виконання планового ремонту теплотрас і систем центрального опалення. Саме на балансі цього КП знаходяться системи опалення і гарячого водопостачання.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Опалення
Опалення

Аналогічне рішення завершити опалювальний сезон у житловому фонді також в понеділок ухвалили виконавчі комітети Дніпра. Повідомляється, що воно обумовлене підвищенням середньодобової температури повітря. Водночас установи соціальної сфери: лікарні, школи, дитсадки продовжують опалювати до особливого розпорядження.

Відзначимо, що по всій Україні опалювальний сезон завершується 15 квітня. Синоптики у свою чергу попереджають, що нинішнє потепління тимчасове — скоро в Україну прийде похолодання. Можливі опади навіть у вигляді мокрого снігу.

Нагадаємо, українцям дозволять законно прогуляти роботу.Співробітників, які не є на роботу, підприємство не зможе покарати.

Як повідомляв "Знай.ua", монетизація субсидій повністю змінила правила гри. Українці будуть оплачувати комунальні послуги по-новому: "покращення" шокують кожного.

Також портал "Знай.ua" писав, про те, чому українці віддають за газ шалені гроші: експерт відповіла на найболючіше питання.