Компанія Міжнарожні авіалінії України (МАУ) опублікувала меню, яке пропонується пасажирам під час перельоту.

Про це заявили у прес-службі компанії, додавши до месседжу "апетитні фотопропозиції".

У запропонованому меню - традиційна котлета по-київськи, вареники із різною начинкою, крученики та травел-ланч по-українськи.

Виглядає досить апетитно, однак українців, які і так сплачують немалі гроші за послуги компанії, немало шоковали ціни цього кулінарного багатсва. Вони коливаються у межах від 7 до 14 євро за порцію, тому багатьом пасажирам, судячи з усього, доведеться задовольнити свої апетити бутербродами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, компанія Міжнарожні авіалінії України (МАУ) змінюють правила пасажирських перевезеннь. Відтепер пасажири платитимуть за зміну місць у салоні літака під час онлайн-реєстрації.

Про це повідомили представники компанії на офіційному сайті.

МАУ вводить плату за зміну місця в салоні літака під час онлайн-реєстрації на всіх своїх рейсах з 26 березня.

Розмір збору залежить від напрямку і розташування крісла в салоні літака.

Також у МАУ додали, що до комерційної експлуатації такі літаки можуть допустити лише тоді, коли проведуть обов'язкові процедури. Це робиться для того, щоб переконатися, що літаки відповідають всім вимогам безпеки, та отримано дозволи на їх польоти з боку авіаційної влади як мінімум США, ЄС та України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Міжнародні авіалінії України" в цьому році планує отримати три моделі літака Boeing 737 MAX 8.

"Плани компанії передбачають постачання трьох літаків Boeing 737 MAX в 2019 році. З приводу їх реалізації, то перш за все ми повинні підкреслити, що пріоритетом номер один для МАУ завжди була і залишається безпека наших пасажирів на борту. Зараз МАУ веде активний діалог з виробником літаків Boeing 737 MAX і уважно стежить за ходом розслідування катастрофи рейсу ET302", — йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Також Знай.ua писав про те, що у літаках українських національних авіаліній будуть продавати міцний алкоголь.