Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський не зміг втриматися і розповів про свою заробітну плату.

"Місячний оклад – 748 000 гривень. Більшість наших співробітників вважає, що я повинен отримувати 40" - сказав Смілянський порталу Ліга. Бізнес.

Він ділиться тим, що його оклад не відповідає тому, на який він претендував при влаштуванні на роботу.

Українці масово почали обговорювати такий рівень доходів гендиректора Укрпошти, який є прихильником чинного президента Порошенко.

Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився своїм здивуванням на цей рахунок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

#КОМАНДАПОРОШЕНКО Это знаменитый директор ГОСУДАРСТВЕННОЙ компании "Укрпочта" Игорь Смелянский. Игорь Ефимович...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 2 april 2019

"Це відомий директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський. Ігор Юхимович щомісяця отримує 750 тисяч гривень. Ігор Юхимович підтримує Петра Олексійовича. Адже саме поки ще чинний "Гарант" забезпечує Ігорю Юхимовичу розкішне і сите життя. Ігор Юхимович мріє про те, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі." - пише Шнайдер.

Українці в коментарях висловлюють свою думку на цей рахунок:
"Мені б його зарплату хоч один раз отримати", "Хто дав їм такі зарплати? Ось і злодії будуть голосувати за годівницю, а не за Україну.", "Мені б таку зарплату хоча б раз у 5 років", "І досі не задушився.", "Ось тільки годину тому слухав його на конференції реформаторів. Розповідав як він класно пошту реформував. Не перший раз чую", "Хочете отримувати нормальну зарплату - голосуйте проти Петі", " Укрпошта 750000 зарплата і лікар рятує життя стоїть за опер. столом за 5000, середня зарплата по Україні 9000 клас!".

Сам же Смілянський стверджує, що він топ-менеджер з трьома вищими освітами і тому така заробітна плата - норма для людини з подібним досвідом і знаннями.

Нагадаємо, що українцям дали таблетку пам'яті": що обіцяв і що виконав Порошенко.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що у мережі показали "чарівну" ручку для фальсифікації виборів.

Також, портал Знай.ua писав, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами