Скандальна українська екс-депутат Верховної Ради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон знову вляпалася в гучний скандал. Цього разу "борець" за українську мову облила брудом особистість абсолютно не медійну.

Про те, що трапилося, сама Фаріон розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Вона замовила собі сукню в інтернет-магазині. Через деякий час їй зателефонувала дівчина-консультант, яка говорила російською. Екс-нардеп попросила говорити з нею державною мовою, так як російської вона не розуміє. Співрозмовниця на прохання не відреагувала. Про розвиток і апогей конфлікту доктор філологічних наук написала:

"Бидло на проводі в черговий раз - мовою окупанта. Я їй ще раз повторюю і кажу, що не буду купувати товар. Вона щось знову булькає. Після цього я: "Йди на...". Воно відразу пішло. Знає, бидло, куди йти. Таким чином я перевірила мову, прийнятну для сторін. Ха!" Ірина Фаріон

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ірина Фаріон

Нагадаємо, скандальна екс-нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон знову накинулася на кандидата в президенти Володимира Зеленського, цього разу - через використання російської мови в відеозверненні до виборців.

Фрагмент скандальної промови колишнього парламентарія опублікував блогер Віталій Барабаненко на своїй сторінці в Twitter.

Ірина Фаріон

Як видно з відео, Фаріон обурило те, що кандидат на пост глави країни не звернувся до свого електорату державною мовою. Вона визнала це образою тих, хто захищає цілісність України на Донбасі.

"А ви можете перевести, що воно несло? I don’t understand, що воно несло. Воно в українській державі живе, воно вивчило мову?! Його треба садити за грати сьогодні, не допускаючи у другий тур! Воно гвалтує мову на очах у всієї країни, він гвалтує тих, які сьогодні захищають нас там, на нульовій позиції. Ми завдяки тим солдатам тут сидимо в залі, а воноблює в мене мовою Путіна. І це катастрофа!", — розлютилася екс-нардеп.

Ірина Фаріон

Як повідомляв раніше Знай.uа, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.

Також Знай.uа писав про те, що 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України.