Скандальна екс-нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон знову накинулась на кандидата у президенти Володимира Зеленського, цього разу - через використання російської мови у відеозверненні до виборців.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Про це повідомляє АКЦЕНТЫ.

Фрагмент скандальної промови колишнього парламентарія опублікував блогер Віталій Барабаненко на своїй сторінці в Twitter.

Як видно із відео, Фаріон обурило те, що кандидат на посаду глави країни не звернувся до свого електорату державною мовою. Вона визнала це образою тих, хто захищає цілісність України на Донбасі.

"А ви можете перевести, що воно несло? I don’t understand, що воно несло. Воно в українській державі живе, воно вивчило державну мову?! Його за грати треба вже садити сьогодні, не допускаючи у другий тур! Воно гвалтує мову на очах у всієї країни, воно гвалтує тих, які сьогодні захищають нас там, на нульовій позиції. Ми завдяки тим солдатам тут сидимо в залі, а вона блює до мене мовою Путіна. І це катастрофа!" — розлютилася екс-нардеп.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, Фаріон пообіцяла боротися з прихильниками слуги народу до переможного кінця.

"Це означає, що з тими 30% підтримки ми починаємо серйозну війну. І в цій війні ми повинні перемогти, вільні і самодостатні українці!" — резюмувала Фаріон.

Варто нагадати, що раніше Фаріон назвала Зеленського "яскравим представником дегенератства", "клоуном", а його виборців "д*білами". Вона також вважає, що якщо українці не оберуть президентом представника націоналістичних сил Руслана Кошулинського, то відкинуть розвиток країни на 50 років. Фаріон переконана, що Україна повинна йти шляхом сусідньої Польщі.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Нагадаємо, в медіа розгорівся гучний скандал між депутаткою від партії "Свобода" Іриною Фаріон та журналістом Дмитром Гордоном, який звинуватив її у проросійських поглядах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.

Також Знай.ua писав про те, що 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України.