Пропозицію Володимира Зеленського, адресовану лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко, стати модератором дебатів перед другим туром виборів Президента України викликало в народі просто шквал емоцій. В мережі одразу ж дотепний народ почав публікувати фото та і відеоприколи з цього приводу.

"Для уникнення підкупів, провокацій і тиску ми пропонуємо призначити незалежного ведучого для проведення дебатів. Юлія Тимошенко, Ви зайняли третє місце в першому турі виборів на найвищий пост в країні і не підтримали жодного з учасників наступного туру. Чи зможете Ви стати гарантом чесності і рівноправності учасників дебатів? Ми чекаємо Вашої відповіді добу", - сказав напередодні Володимир Зеленський у відеозверненні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А раніше лідер першого туру виборів президента 2019 опублікував відеозвернення до чинного глави держави Петра Порошенка. Ареною для дебатів був запропонований НСК "Олімпійський".

Тим часом, вранці, 5 березня, Володимир Зеленський здав аналізи в приватній лабораторії "Євролаб"., звідки велась пряма трансляція на сторінці "Зе Команди" в Facebook. Згодом також зявилось відео здачі аналізів і Петра Порошенка, який прибув здавати кров до медпункту НСК "Олімпійський".

Голова правління Національної громадської телерадіокомпанії України Зураб Аласанія повідомив, що дебати між кандидатами в президенти будуть проводитися тільки з модератором Громадського. А зі штабу Тимошенко поки що чіткої відповіді щодо модерації дебатів не надійшло.

Нагадаємо, лідер партія "Батьківщина" Юлія Тимошенко ще не вирішила, чи брати участь у ролі "незалежного арбітра" в дебатах між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які мали відбутися на стадіоні НСК "Олімпійський".

Як повідомляв портал Знай.ua, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до чинного гаранта Конституції Петра Порошенка

Також Знай.ua писав про те, що відомий політолог Юрій Романенко висловив свою позицію щодо скандалу навколо дебатів.