У цьому році Росія не буде вводити курортний збір.

Про це передають російські ЗМІ.

Окупований Крим
Окупований Крим

Наголошується, що окупанти просять Росію вивести незаконно анексований півострів з відповідного податкового експерименту.

"В цьому році в Криму не буде курортного збіру. Я за своїм підписом направив в уряд Російської Федерації лист з проханням виключити Крим з даного експерименту", – каже Сергій Аксьонов, який називає себе "Головою Криму"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

"Після того, як ми сіли й подивилися, то перспектива заробити за рік всім муніципалітетам від 30 до 50 мільйонів рублів (від 12,4 до 20,6 мільйонів гривень) при цьому адміністрування може зайняти досить багато часу і певні проблеми будуть. Збір заради збору який сенс влаштовувати? Якщо порахуємо, то це адміністрування стільки ж обійдеться, скільки грошей буде зібрано", – каже так званий "голова".

Варто нагадати, що За словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Про це він розповів в ефірі одного з шоу.

До того ж, на питання "як зупинити війну", Зеленський заявив, що війну зупинити неможливо.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"У війні ти або програєш, або виграєш. Ми можемо перемогти. Дипломатією, економічним зростанням і реальним зміцненням армії", — говорить Зеленський.

В той же час Зеленський назвав національну ідею, яка зможе об'єднати країну. За його словами, це "гідний, вільний і багатий українець".

Нагадаємо, США можуть застосувати обмежений ядерний удар військам РФ

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Анексія Криму обернулася жорсткими наслідками для окупантів

Також "Знай.ua" писав про те, що Пальчевський відповів на головні питання українців перед виборами