В Україні на Благовіщення Пресвятої Богородиці у неділю, 7 квітня, очікується тепла погода з опадами.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook, з Польщі прийде атмосферний фронт, який принесе в західні області дощі.

За її прогнозом, з другої половини дня дощі поширяться і на північну частину, включаючи Київ.

Температура вночі становитиме 1-7 градусів тепла; вдень 9-15°, на півдні України місцями повітря прогріється до +17°.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Квітень плавно підводить нас до прийдешнього дива, коли раптом ми помічаємо навкруги, що все зазеленіло, зацвіло і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 3 april 2019

Раніше ми писали, що погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз — в країну повернеться похолодання й опади у вигляді снігу та дощів.

На більшій частині території вже з середи в нічний час температура повітря буде нижче нуля.

Також ми писали, що за даними народного синоптика Леоніда Горбаня, на квітень 2019 стихія не готує неприємних несподіванок. Принаймні, в його першій половині. А ось ближче до Великодня слід чекати справжнього тепла.

Що стосується опадів, то 7–9 квітня в Україні, за розрахунками синоптика, наблизиться циклон. В середині місяця, з 10 по 18 квітня, температура повітря підвищиться до +10...+15 °С, а на півдні взагалі спека - до +18...+20 °C.

Вербна неділя (21 квітня) збігається з так званими єврейськими купками (періодом перед єврейською Пасхою). За спостереженнями народних синоптиків, як правило на цьому тижні холоднішає і йдуть дощі.

Нагадаємо, що погода в квітні покатає українців на американських гірках: синоптики розповіли про "сюрпризи". За словами синоптиків, в перший тиждень місяця буде хмарно з проясненнями. Опади у вигляді дощу не дозволять насолодитися теплом на повну.

Як повідомляв "Знай.uа" синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

"Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.