Українці повинні сплатити податки до 26 квітня. Як повідомляється в прес-службі Державної фіскальної служби, такий дедлайн пояснюється перенесенням робочих днів на травневі свята.

"Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів "Про перенесення робочих днів у 2019 році" від 10.01.2019 № 7-р в квітні поточного року вівторок 30 квітня перенесено на суботу, 11 травня", - сказано в повідомленні.

податки в Україні
податки в Україні

Як зазначили в ДФС, останній день для сплати нарахованих податкових зобов'язань з податків і зборів випадає на вихідний - 30 квітня.

"Тому сплату нарахованих поточних податкових зобов'язань необхідно здійснити не пізніше 26 квітня 2019", - заявили в фіскальної службі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Податки в Україні
Податки в Україні

Раніше повідомлялося, що на засіданні Кабінету міністрів України 3 квітня погодили нові підходи до розрахунку тарифів на комунальні послуги.

Тарифи на комунальні послуги

Згідно з пропозицією Мінрегіону, тарифи на послуги ЖКГ повинні розраховуватися на підставі економічно обґрунтованого рівня, а також можуть бути переглянуті кілька разів на рік. У документі йдеться, що економічно обґрунтований рівень включає собівартість ресурсу (наприклад, газу або електроенергії) і витрати комунальних підприємств.

тарифи
тарифи

Крім того, варто підкреслити, що при розрахунку тарифів не можна враховувати поточні витрати на ремонт мереж або встановлення лічильників.

Нагадаємо, на початку року заробітна плата у сільському господарстві України зросла на 24,7%. Крім того, за 2 місяці цього року зросла середня заробітна плата в харчовій промисловості. Зараз середня зарплата у цій сфері становить 8 тисяч 758 грн.

Раніше Знай.uа повідомляв, опалювальний сезон вже завершили в трьох містах України. Зокрема, опалення відключили в Одесі, Херсоні та Дніпрі.

Також Знай.uа писав, Європарламент відмовився від пластикового посуду і закликає інші країни приєднатися до програми по захисту навколишнього середовища і планети в цілому.