Горе-паркувальники - справжня проблема для суспільства. Люди, втомлені від витівок недобросовісних автомобілістів, змагаються в тому, як би епічніше покарати "героїв паркування". Всім відомо, що дряпати машину, бити скло, спускати колеса тощо - це вже псування майна. А ось підкинути використаний дитячий підгузник - мила справа. Кадри саме такого епічно покарання публікує "Київ Оперативний".

підгузник на капоті

У Києві на вулиці Богдана Хмельницього біля будинку №57 невідомі залишили "послання" власнику автомобіля Volkswagen, який поставив свою машину прямо на тротуарі.

"Коли людина ла*но і йому дарують подарунки у вигляді підгузників", - йдеться у підписі до світлини.

"Ну, і де евакуатор? Невже, щоб навести елементарний порядок на вулицях, потрібно чекати виборів мера?", "Ще презерватив треба було під двірник засунути, уе@ки не повинні розмножуватися", "Другий двірник, до речі, теж не в природному положенні :) Чи - у природному, у такого-то паркована", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що самовпевнений "господар життя" перекрив трамвайну колію, і жорстоко за це поплатився - не треба недооцінювати киян. Жителі столиці епічно покарали горе-паркувальника.

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб напоумити автохамов: "дякуй долі, що це місце не твоє". Спосіб, який чиновники вирішили провчити горе-паркувальників - просто повісили на місця, передбачені для людей з інвалідністю неоднозначні знаки з підписами на них.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

ТакожЗнай.іа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.