У Харкові в камеру СІЗО, де відбуває покарання одна з винуватців у смертельній аварії на вулиці Сумській водій Lexus Олена Зайцева, потрапили правозахисники. Про це стало відомо із інформації члена правління Міжнародного правозахисного центру (МПЦ) Дмитра Удачина.

Він зазначив, що 5 квітня він спільно із помічником нардепа Сергія Мельничука Миколою Маслієм і правозахисником Русланом Єременко провели моніторинговий візит у Харківський слідчий ізолятор.

В камері СІЗО

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В камері СІЗО

В камері СІЗО

В камері СІЗО

В камері СІЗО

Крім Зайцевої в камері №400 відбувають покарання ще троє людей. У приміщенні чисто.

"Є невеликий телевізор, електричний чайник, вода, душ, туалет і засоби особистої гігієни", - написав Удачин.

Вчера, 5 апреля, вместе с помощником народного депутата Мельничука Сергея Петровича - Маслий Николаем Николаевичем и...

Geplaatst door Дмитрий Удачин op Zaterdag 6 april 2019

Варто зазначити, що нещодавно винуватиця резонансного ДТП, в результаті якого загинуло шестеро людей у жовтні 2017 року, Олена Зайцева разом з другим фігурантом аварії Геннадієм Дроновим вирішила домогтися перегляду вироку.

Нагадаємо, "суд не може їх проігнорувати": крутий поворот у справі Зайцевої шокував Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Німеччині сталася аварія, в результаті якої її винуватці отримали суворе покарання. Випадок міг би стати показовим для Зайцевої.

Також "Знай.uа" писав, що "якщо автомобіль продадуть": Зайцева і Дронов розлютили жертв кривавої ДТП у Харкові. Потерпілі досі чекають від винуватців трагедії хоч якоїсь допомоги.

Марцонь наголосив, що ніяких виплат не було, ніхто до нас не звертався. Я навіть у адвоката Дронова Сергія Перепелиці питав, чи планують щось виплачувати. Йому відповіли, що, якщо автомобіль продадуть, тоді, може, щось дадуть, але незрозуміло, коли і кому. Ніяких конкретних термінів і пропозицій. Дмитро Марцонь - адвокат, який представляє інтереси родичів загиблих Алли та Анастасії Сокіл, Ніни Кобесової і Наталії Умаєвої.