Державний банк "ПриватБанк" повідомив клієнтам інформацію про те, що необхідно робити при шахрайських діях зловмисників. Про це в п'ятницю, 5 квітня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на рубрику "Відгук" на сайті Мінфін.

"Звернувся у відділення Приват Банку, з приводу розірвання договору страхування здоров'я.Як з'ясувалося вона для мене безкорисною виявилася.Перед цим я списався онлайн з персональним менеджером і він написав що розірвати я можу через Приват 24(веб версії) або ж у відділенні.Коли я прийшов у відділення Приват Банку за адресою: Україна, Запоріжжя, Ювілейний просп., 26Г, співробітник мені м'яко відмовила в моєму проханні розірвати договір.Посилаючись на те, що я повинен тільки дзвонити за номером 3700.Хоча мені перед цим менеджер написав, що працівник може це все зробити...", - повідомив клієнт банку.
Служба підтримки "Приватбанку" повідомила інформацію про необхідні діях для забезпечення правильного закриття послуги.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Хочемо звернути Вашу увагу, що для економії часу є можливість підключати і розривати страхові договору в Приват24 в меню: « Всі послуги»-»Страховки». Нашою метою є клієнтоорієнтованість всіх співробітників. Дякуємо за сигнал. Ми проаналізуємо ситуацію, з якою Ви зіткнулися та сповістимо Вас з вирішення питання.", - відповіли в Приватбанку.
Нагадаємо, останнім часом націоналізований "ПриватБанк" став інструментом для хитрих шахраїв. Фахівці з фінансових оманам активно користуються мобільним додатком "Приват24". Про це стало відомо завдяки незадоволеним відгуками клієнтів банку в соціальних мережах.

У свою чергу в службі підтримки финучриждения заявили, що необхідно звертатися в поліцію із заявою, після чого банк зможе сприяти у вирішенні даної ситуації.

Нагадаємо, українці хочуть знати лайфхак: як Грановський витратив у 4 рази більше, ніж заробив.

Як повідомляв Знай.uа, шахраї масово відкривають кредити: як убезпечити свій телефон та банківські картки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай.uа писав, Порошенко помстився Коломойському за ганебний програш на виборах: забрав всі.