Синоптики потішили українців прогнозом. Відомо, що на початку наступного тижня очікуються дрібні дощі на півночі Лівобережжя та в південно-західній частині країни. Вночі температура коливатиметься між 3-9° тепла, а ось вдень в Україні буде тепло - 13-19°.

Про це повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

"Завтра на півночі Лівобережжя та в південно-західній частині країни, післязавтра в західних і північних, в середу в південних і центральних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Вітер східний та південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-9 ° тепла; вдень 13-19 °, на Закарпатті, 9-10 квітня і в південних і центральних областях місцями 20-23°", - повідомили синоптики.

погода навесні
погода навесні

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто нагадати, що народний синоптик Леонід Горбань оприлюднив прогноз погоди, який чекає українців у квітні і травні. Як повідомив синоптик, прогнозуються ще чотири хвилі похолодання, а в травні можливі заморозки.

Відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів українцям, чого чекати від погоди у квітні і травні. За словами Горбаня, прогнозуються ще чотири хвилі похолодання, а в травні можливі заморозки. Як пояснив синоптик, ці погодні явища є традиційними для українських широт, однак травневих заморозків на ґрунті слід очікувати жителям північних і східних областей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні в неділю, 7 квітня, очікується сильне потепління. За даними Українського гідрометеорологічного центру температура повітря на Півдні, Сході і Заході прогріється до 17-ти градусів.

За даними синоптиків, 7-8 квітня, в Україні очікується хмарна погода з опадами у окремих регіонах. Так, може бути невеликий дощ, у західних областях, в Карпатах і на Закарпатті. Вітер східний та південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 7 квітня 0-5° тепла, на півночі Лівобережжя до 2° морозу.

Нагадаємо, погода на вихідні: квітень почне дивувати українців недитячими сюрпризами.

Як повідомляв Знай.uа в Україні завершується опалювальний сезон: киянам назвали ту саму дату.

Знай.uа писав, поки кандидати здають аналізи, погода готує українцям сюрприз: після виборів повернеться зима.