Під Львовом висадили рекордну кількість дерев. Національний рекорд був встановлений 6 квітня. На те, щоб посадити 77 тисяч дерев потрібно було 8 годин і більше 500 волонтерів. Про це повідомляє у Facebook фотограф Руслан Хомишин, а також одна з учасниць акції Юлія Хомчин.

За словами фотографа, дерева висаджувалися в 11 локаціях в околицях міста. В акції взяли участь понад 500 волонтерів. Досягнення активістів зафіксували представники Національного реєстру рекордів України.

"В 11 локаціях в околицях Львова понад 500 меценатів за сприяння та ініціативи Ігоря Дуліна і партнерів посадили 77 000+ дерев за 8 годин, цим самим встановили національний рекорд України!!!" – зазначив він.

також поділилася Своїми знімками інша учасниця акції волонтерського руху "Добро.Дій".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У цьому набагато більше користі. Сади ліс! Наш плюс планеті – 300 сотень", - розповіла Юлія Хомчин про свій внесок у висадку саджанців.

Нагадаємо, що на планеті Земля до цих пір існують унікальні типи лісів, краса яких настільки заворожує, що деякі зволіли б там навіть заблукати.

Деякі ліси схожі на інопланетні пейзажі, а інші – на ландшафти з якоїсь чарівної казки.

Нагадаємо, мережі опублікували фото наслідків урагану з Полтави, Чернігова і Дніпра.

Сильний вітер, який вирував у багатьох регіонах України 22 березня, наробив чимало біди – ми вже повідомляли про те, як у Чернігові зірвало дах з магазину, а у Харкові забрав торговий павільйон. Фото наслідків негоди опублікували в мережі з різних міст.

Нагадаємо, цей популярний дієтичний продукт може вас вбити: вчені шокували новим відкриттям.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Погроми, пожежі, що вбиті копи: "жовті жилети" перетворили Париж на поле бою, силовики пішли на крайні заходи

Також Знай.uа" писав про те, що "Жовті жилети" заблокували міст біля головної пам'ятки Парижа: сидяча страйк.