Політологи розповіли, що чекає на Зеленського в разі перемоги

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський зараз має хороший рейтинг, політологи всі як один переконані, що головне надзавдання для кандидата - не розгубити його в умовах короткого "медового місяця". Зокрема, політтехнолог Андрій Золотарьов зазначає: якщо кандидат у президенти Володимир Зеленський виграє у другому турі виборів президента України, то яскраво переформатувати під себе Верховну Раду, як це зробив свого часу Янукович, у нього не вийде.

Пенсіонерам розповіли, коли чекати наступну надбавку до виплат

Пенсіонери в Україні

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Заступник голови правління Пенсійного фонду України (ПФУ) Ірина Ковпашко зазначає, що доплата до пенсії в розмірі 2410,17 гривень виплачується тим одержувачам, кому призначено пенсії відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» і хто має повний страховий стаж, а сума складе 1669,20 грн.

Мережу вразило відео потужного вибуху на Донбасі

Вибух

За інформацією блогера, вибух стався близько півночі в районі Кіровська та Первомайська, а в нічному небі можна було спостерігати сильну заграву від вибуху. Під відео він написав: "Вибух був настільки сильний, і заграва була настільки яскравою, що дуже добре було чути і відмінно проглядалося з позицій ВСУ, розташованих на відстані 10-13 км. По інформації від місцевих жителів, що живуть на окупованій території, у військових (бойовиків) щось вибухнуло, розкидані снаряди і горить посадка".

У Чорному морі знову пролунали постріли

Корабель РФ в Чорному морі

Фрегат Чорноморського флоту Росії "Адмірал Григорович" влаштував стрілянину в акваторії Чорного моря. Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення флоту Олексій Рульовий. За його словами, стрілянина відбувалася у рамках навчань. За словами начальника відділу інформаційного забезпечення флоту, військовослужбовці склали друге курсове завдання - "Плавання та ведення бою одиночним кораблем".

ЦВК зробила важливу заяву щодо виборів

Будівля ЦВК

Центральна виборча комісія (ЦВК) після оголошення результатів виборів 2019 у першому турі анонсувала проведення другого туру. Голова ЦВК Тетяна Сліпачук повідомила: "У виборчий бюлетень було включено більш двох кандидатів на пост президента України. За результатами голосування у день виборів жоден кандидат не отримав більше половини голосів виборців. Таким чином жоден кандидат на пост президента не був обраний президентом, що є підставою для прийняття рішення про проведення повторного голосування".