Все частіше з'являються звернення розлючених батьків про те, що їх дитину кривдять в освітніх установах, що чадо піддається знущанням, глузуванням або навіть фізичному насильству. Всі українці завжди співчувають постраждалим і роздають поради, але одна з виховательок вирішила розповісти про зворотій бік таких ситуацій, коли найчастіше неправа сама дитина.

Пост був опублікований викладачем фізики Оксаною Шевченко з Харкова в спільноті "Батьки SOS".

"...історія починається з маленької брехні дитини: "Дитина мені розповіла ,що на муз. занятті він просив виховательку, щоб вона поставила його першим, але вона смикнула його і переставила на інше місце, після чого він її вдарив(це звичайно жахливо і я жодним чином не виправдовую)" Він не попросив, а став наперед знаючи, що не можна і не перейшов на своє місце, коли не дозволили. Цього він мамі не сказав, тому що маніпулятор, боїться, що покарають, тому ридання і починалися в потрібний момент: "В цей час зайшла муз. педагог і у дитини знову почалася істерика, я ввічливо попросила її вийти і сказала що пізніше з нею поговорю".
Тепер мама: "Я вірю дитині, на шиї у нього синець, сказав що няня тримала, коли він хотів втекти, та ще, незрозумілі садна під оком.." тобто дитині, яка кусається і істерить треба було дозволити тікати?! І вишенька на тортику: "завідувач категорично відмовляється чути, що дитину і били, і погрожували" З тримали вже перетворилося в били..." - пише Оксана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, що педагог розповідає і про ситуацію, яка сталася з нею особисто, коли вона водила дітей в планетарій, а один з учнів з розгону вдарив ногою машину, після чого дівчина міцно взяла його за руку і не відпускала до закінчення прогулянки. Дитина намагалась почати істерику, але коли зрозумів, що це не допоможе, то заспокоївся. Ольга впевнена, що таким чином діти намагаються самоствердитися в очах своїх друзів, зайняти лідируючі позиції.

"...Це одна з можливих точок зору на історію в дитячому садку, я хотіла привести її в якості відповіді на феєрично злісні коментарі під постом, який зараз, на жаль, видалений. Що там було насправді, ми навряд чи дізнаємося..." - уточнює педагог.

Українці більшою мірою засуджують таку думку і описану поведінку педагога.

Нагадаємо, що в Омську дитячий паравозик везе дітей відразу у доросле життя під пісні Rammstein.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що реформа Супрун обернулася смертю дитини у Вінниці.

Також, Знай.ua писав, що новий закон сильно вдарить по багатодітним сім'ям.