Нагадаємо нашим читачам той факт, що днями протоієрей Володимирського собору (ПЦУ) Петро Зінич під публікацією співробітника прокуратури Юрія Дорошенка в Facebook написав, що "всі, хто проголосують за кандидата в президенти, шоумена Зеленского - горітимуть в пеклі".

"Всі, хто проголосує за клоуна Зеленського, горітиме в пеклі. Амінь і Богу слава!", - пише Зінич. До речі, це повідомлення досі не видалено.

Это тот самый святой отец, который определил в адъ всех, кто проголосует за Зеленского. Выпускников Ленинградской...

Geplaatst door Станислав Речинский op Maandag 8 april 2019

Багатьом користувачам мережі не сподобалися такі висловлювання і деякі вирішили розібратися в чому власне справа. Так, відомий український журналіст Станіслав Речинський згадав про деякі державні нагороди священика.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Показати ще

"Це той самий святий отець, який послав до пекла всіх, хто проголосує за Зеленського. Випускників Ленінградської духовної академії легко відрізнити за відточеною гомілетики і любові до всіляких піктограм. Наприклад, у отця Петра є нагороди: "За сприяння ЗСУ"; "За сприяння органам МВС"; "За сприяння органам СБУ"; відзнака Сухопутних військ України "За службу"; відзнака Повітряних сил України "Майстерність, честь, відвага"; медаль "5 років Повітряним силам ЗСУ". Не сумніваюся, що є й інші, не настільки афішовані, - написав журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський". Однак, лише в тому випадку, якщо Володимир Зеленський, згідно із законом, з'явиться в студію Суспільного 14 квітня. Про це стало зрозуміло зі слів голови штабу президента Олега Медведєва.

"Ми демонструємо досить гнучку позицію у питаннях організації дебатів і нашій гнучкості вистачить і для того, щоб говорити про конкретику зі штабом Зеленського. Нам головне розуміти, що вони дійсно хочуть дебатів, а не цирку і не шоу", — говорить глава штабу.

Нагадаємо, Аласанія підняв ставки: дебати Зеленського і Порошенка подорожчали в шість разів.

Як повідомляв Знай.uа "Можна зливати в унітаз": Дубинський пояснив бунт губернатора.

Також Знай.uа писав, Томенко показав, як Порошенко переступив Конституцію: у головному законі такого немає.