Тернопільщину сколихнула жахлива новина. Український воїн з західної України, 31-річний Ярослав Чемный, який мужньо захищав країну від загарбників, загинув на Донбасі. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на офіційній сторінці в Facebook.

"Знову втрата… у зоні бойових дій загинув Ярослав Чемный (1988 р. н.). Висловлюю щирі співчуття родині, дай вам, Боже, сил впоратися з цією гіркою втратою. Герої не вмирають!", - пише Марцінків.

Інформацію про місце проведення похорону повідомив Сергій Братчук в Facebook.

"Ярослав Чемный. 31 рік. Загинув за Україну 07.04.2019 р. Житель Угорників Івано-Франківської області. Поховають бійця в Монастырецком районі Тернопільської області, селі Коропець, де проживають його батьки. Вічна слава і пам'ять!", - пише він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на Донбасі померли двоє бійців ВСУ Дмитро Стрекнев та Іван Лисиця. Вони загинули в суботу, 6 квітня, під час обстрілу.

Про це повідомила на особистій сторінці у Facebook їх колега Олена Любинецька з позивним "Біла відьма". Жінка опублікувала у соцмережі фото загиблих захисників України.

"За минулу добу в нашій країні на два патріота менше ... Ті, хто не став на коліна ... вічна Слава Героям!" - йдеться в замітці Олени Любинецької.

Нагадаємо, при загостренні на Донбасі загинули українські герої, непоправну втрату оплакує вся країна.

Як повідомляв Знай. ua, помер легендарний актор з фільму "Бетмен".

Знай. ua писав, що колишнього воїна АТО засудили до довічного ув'язнення.