Аеропорт "Бориспіль" втрапив у неприємності - скандал розгорівся через те, що застрягли українські туристи. Люди зібрались на відпочинок в Хургаду (Єгипет, туроператор Join UP!), але їхній рейс затримали на декілька годин. Розлючені туристи викликали поліцію, проте копи сказали, що нічим допомогти не можуть.

Зокрема, виліт повинен був відбутися ще близько 02:00 в ніч на 10 квітня. Однак пасажири рейсу PQ 7001 провели в терміналі F близько 7 годин.

Тільки близько 9 години ранку почалася посадка пасажирів на авіарейс. Втомлені і знесилені люди вже мало вірили, що зможуть відправитись на такий страждальний відпочинок до Єгипту. Адже за одну ніч туристи знервувались і перехвилювались не на жарт.

Пасажирам пояснили, в чому була проблема. Як вияснилось, здійснювалася заміна деталі в двигуні. Перед відправкою людей погодували просто в терміналі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Вода тут залишилася тільки по 50 грн. Ми вже добу не спали", – пояснила одна з пасажирок.

Стільців для того, щоб присісти, також не було. Багато пасажирів летіли з дітьми, і це ускладнювало ситуацію.

Також надходили скарги на хамську поведінку співробітників аеропорту.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт закривається: українців попередили про важливі зміни, десятки рейсів перенесли. Всі комерційні пасажирські рейси перенесли до нового аеропорту Стамбула, попередили в генеральному консульстві України в турецькій столиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, експрес в Бориспіль знову оскандалився: ні квитків, ні розкладу, ні дверей. Пасажир поділився, що пережив через запізнення на літак. Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, і який зламався відразу на другий день після цього, продовжує працювати в тому ж темпі. Бориспільський експрес черговий раз став причиною запізнення пасажирів в аеропорт через поломку.
Також Знай.ua писав, експрес в аеропорт “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом.