Рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, і який зламався відразу на другий день після цього, продовжує працювати в тому ж темпі.
Бориспільський експрес черговий раз став причиною запізнення пасажирів в аеропорт через поломку.

Про свої поневіряння та переживання через Kyiv Boryspil Express розповів пасажир Роман Маселко на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Роман розповів, як в п'ятницю, 5 квітня, він разом з дружиною і маленькою дитиною спробував дістатися до Борисполя за допомогою експреса Київ-Бориспіль. Однак, в результаті вони дуже пошкодували через таке рішення.

Першим розчаруванням стало для них те, що квитки на експрес неможливо купити онлайн.

Потім з'ясувалося, що актуального розкладу курсування експресу також ніде немає. Пізніше Роман все ж таки знайшов графік, але він виявився недійсним - при прибутті на вокзал з'ясувалося, що експрес, який повинен був їхати о 8:00 ранку, відправився о 7:50.

"Розкладу теж немає. Насилу знайшли. Вирішили їхати з запасом поїздом о 8 ранку. Коли піднімалися на платформу о 7:50, почули, що поїзд відправляється і побачили, як він від'їжджає. Виявилося, що з 31.03 діє новий графік. Якого ніде немає", - написав Маселко.

Після цього вони спробували виїхати поїздом о 8:17, але пасажиру і його родині знову не пощастило - експрес поламався.

"Зайшли, знайшли місце. До речі, місця для дитини і коляски не так вже й багато. Проходи дуже вузенькі. Але і цей потяг не поїхав – поламалися двері. Приїхав наступний. Людей зібралося вже досить. І у цього теж одні двері не відкрилися. Поки перейшли до іншого вагону, всі місця зайняті. Тому їдемо стоячи. Сподіваюся, встигнемо на літак", - поскаржився пасажир.

"Наглядний приклад успішно проведених реформ";
"Великі досянення реформаторів";
"УЗ це типово совкове підприємство з совковим керівництвом в 21 столітті!";
"Так вони ж сервіс з продажу квитків за 20 млн.грн собі спорудили", - пишуть користувачі.
Також Знай.uaписав, експрес в аеропорт “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом.