На українських водіїв чекають нові сюрпризи. Набрали чинності зміни до Правил дорожнього руху щодо електронної форми договорів страхування.

Про це повідомили в Кабінеті міністрів.

Починаючи з 3 квітня, водії не зобов'язані возити з собою паперовий примірник автоцивілки — його можна пред'явити з екрана планшета.

машини

Згідно з зазначеними змінами, водій механічного транспортного засобу при собі повинен мати чинний страховий поліс (страховий сертифікат "Зелена картка") про укладення договору обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів або чинний внутрішній електронний договір зазначеного виду обов’язкового страхування у візуальній формі страхового поліса (на електронному або паперовому носії).

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

автострахування

Водії, які відповідно до законодавства звільняються від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, повинні мати при собі відповідні підтверджуючи документи (посвідчення).

дтп

Нагадаємо, на заміну євробляхам Україну завалять автівками з Америки.

Одна з компаній українського авторинку, уклала договір з автомобільними аукціонами США. Повідомляється, що вживані автомобілі зі Сполучених Штатів будуть дешевшими за європейські.

Як повідомляв Знай. ua, українці продовжують розмитнювати автомобілі з єврономерами. Які моделі найбільше прижилися в Україні.

Знай. ua писав, що водіям пояснили, як отримати компенсацію за пошкоджене авто через ями на дорогах.