Синоптики вже попередили українців про те, що квітень буде теплим. Тим не менш, стихія піднесе чимало сюрпризів. Знаючи, наскільки мінливим буде цей місяць, розповідаємо вам про погоду на найближчі дні.

Середа, 10 квітня

По всій країні пройдуть опади у вигляді дощів. В західних областях трохи похолодає – вдень там 10-13 градусів. У центрі, в східних областях і на півдні від 15 до 17 градусів, на півночі, як і напередодні, 14-16 градусів вище нуля.

Четвер, 11 квітня

Погода буде дощовою, але не холодною. На заході стовпчик термометра опуститься до +10...+15 вдень. На півночі, сході і в центрі температура повітря вдень становитиме +11…+16. У південних областях стовпчик термометра зупиниться на позначці +15…+17 вдень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

П'ятниця, 12 квітня

В Україні дощі пройдуть у західних областях, на решті території буде переважно тепло і сонячно. У західних областях температура вдень становитиме від +10 до +15. На сході температура вдень від +14 до +16.

Нагадаємо, в среду 10 квітня українців очікує дощова, але дуже тепла погода. Стовпчики термометрів покажуть до +20 +22 градусів. На Заході країни буде прохолодніше - +9 +11 градусів. У центральних і південних регіонах України можливі грози. Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

За її словами, 10 квітня накриють дощі більшу частину України, тільки жителів Сходу, Волинської та Рівненської областей буде радувати суха погода, весняне сонце і потепління. Синоптик зазначила, що опади будуть переодичні, але ні вночі, ні вдень вони не залишать українців у спокої.

Раніше портал писав, що відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів про погоду, що чекає українців у квітні і травні - за його словами, прогнозуються ще чотири хвилі похолодання, а в травні можливі заморозки.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні завершується опалювальний сезон: киянам назвали ту саму дату.

Також Знай.uа писав, поки кандидати здають аналізи, погода готує українцям сюрприз: після виборів повернеться зима.