Українці рано зраділи цвітінню дерев, щебету птахів і теплому сонечку. Характер у весни-2019 року, як у справжньої Жінки, сильно мінливий, і здається, що в найближчий тиждень вона буде не в гуморі. Відомий синоптик Наталка Діденко опублікувала "похмурий" прогноз погоди. Залишається сподіватися, що незабаром весна все-таки змінить гнів на милість і знову потішить українців - адже ми так довго її чекали.

За прогнозом Діденко, у четвер у західних областях буде холодніше, +8...+13 градусів. На півночі України +11...+16 градусів. У південній частині, центральних областях та на сході +16...+22 градуси.

Очікується південно-східний поривчастий вітер.

Прогноз погоди від Наталки Діденко

У Києві четвер обіцяє бути вологим, періодично дощ, періодично просвітлення. Температура повітря вночі +6...+9 градусів, вдень +12...+14 градусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"За попередніми прогнозами, в першій половині наступного тижня на заході та півночі України місцями можливі заморозки. Терміни та райони буду уточнювати", - повідомила синоптик.

Нагадаємо, раніше Знай.uа вже писав, що квітень покаже просто огидний характер.

Синоптики вже попередили українців про те, що квітень буде теплим. Тим не менш, стихія піднесе чимало сюрпризів. Знаючи, наскільки мінливим буде цей місяць, розповідаємо вам про погоду на найближчі дні.

Раніше портал писав, що відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів про погоду, що чекає українців у квітні і травні за його словами, прогнозуються ще чотири хвилі похолодання, а в травні можливі заморозки.

Як повідомляв Знай.uа в Україні завершується опалювальний сезон: киянам назвали ту саму дату.

Знай.uа писав, поки кандидати здають аналізи, погода готує українцям сюрприз: після виборів повернеться зима.