У Херсоні сталася дуже тривожна ситуація. Так, в ході проведення господарських робіт на 4 поверсі адміністративно-навчального корпусу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся розрив газового балона.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, вибух призвів до руйнування частини приміщень, постраждали більше 10 людей. У підсумку після аварії з балоном утворилася пожежа. Однак, варто зазначити, що за такою легендою провели навчання: "Взаємодія служб екстреного реагування в умовах проведення рятувальної операції при НС з великою кількістю постраждалих".

Навчання в Херсонському університеті

В них крім нештатної команди з ліквідації наслідків пожежі та стихійних лих Херсонського факультету, взяли участь загін швидкого реагування "Влад "Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також представники Держслужби з НС.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Навчання були максимально наближені до реальних: димова завіса, крики про допомогу, "поранені" з травмами різної тяжкості — все було як у справжній пожежі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області стався потужний вибух під час розмінування території поблизу водопроводу насосної станції, в результаті якого загинув піротехнік Державної служби з надзвичайних ситуацій. Фатальна трагедія сталася сьогодні, 9 квітня вранці.

Нагадаємо, нічні вибухи порушили сон Києва: полум'я поглинуло житловий будинок.

Як повідомляв Знай.uа вибух авто під Києвом: загиблий виявився великою шишкою.

Також Знай.uа писав, на київському вокзалі знайшли людську голову: кадри не для слабкодухих.