У четвер, 11 квітня, чорна звістка прилетіла з Донбасу - стало відомо про загибель військовослужбовця Збройних Сил України.

Донбас
Донбас

Про це повідомили у штабі ООС.

У повідомленні йдеться, що до цього вісім бійців ЗСУ отримали поранення при локальному загостренні на лінії фронту, подробиці і імена штаб озвучить у денному зведенні.

"Лише за вчорашній день гібридна армія Росії в Донбасі у 20 разів обстріляла позиції ЗСУ. Чотири рази при цьому були застосовані заборонені мінськими угодами озброєння", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Основна маса обстрілу була у смузі відповідальності оперативно-тактичні угруповання військ "Схід": 19 епізодів. Застосовувалися серед іншого міномети калібру 120 мм, протитанкові ракетні комплекси та озброєння бойових машин піхоти.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді об'єднаних сил. За даними розвідки, 11 квітня дев'ять окупантів були знищені, ще вісім поранені", - наголосили у штабі.

Варто нагадати, що з початку 12 квітня російські "гібриди" вже двічі обстріляли позиції ВСУ. Втрат серед особового складу немає.

Нагадаємо, у мережі з’явилося відео із розповіддю очевидця про життя у місті Новоазовськ, що знаходиться підконтролем проросійських бойовиків.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що опубліковані кадри знімає прихильник так званої "ДНР". При цьому навіть віе зазначає, що на окупованих територіях настали "темні часи".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні часто говорять про допомогу військовим і тим, хто пройшов війну на Донбасі. Однак майже не згадується про сім'ї військових та учасників АТО, а також особливо про тих, які втратили чоловіка.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це заявила Ірина Міхнюк, вдова учасника АТО і Героя України Олега Михнюка, голова правління ГО "ВГО сімей загиблих і зниклих безвісти учасників АТО, ветеранів війни та активістів волонтерського руху "Крила 8 сотні".

Також Знай.ua писав про те, що у Кіровському районі Донецька обрушився міст сортування однієї з шахт.