На одній з київських запровок сталася ситуація, що більше нагадує голлівудський "трилер" за участю п'яних, тверезих і наркомана.

Цю інформацію повідомляє "Київ Оперативний".

У повідомленні говориться, що на одній з АЗС на Кільцевій дорозі Києва з'явився автомобіль з нетверезим водієм і тут же сталася ДТП. Чоловік вважав, що він правий і зав'язав бійку з опонентом. Він вів себе так буйно, що присутнім водіям і персоналу заправки довелося прив'язати його скотчем до стовпа.

До бійки дуже скоро приєднався пасажир п'яного водія (теж з явними ознаками алкогольного сп'яніння), яка кидалася на опонентів з пляшкою від горілки. Її вдалося швидко заспокоїти і відправити в машину спати.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Незрозуміло звідки, під час цього дійства, з'явився наркозалежний. Він вирішив скористатися ситуацією і вкрасти на АЗС пляшку шампанського. Його теж упіймали і змусили чекати поліцію.

"Вважаєте, що бачили все? Може, й так, але цих унікатів - точно ні. Отже, пацанчик з малою нажралися горілки і поїхали кудись на старенькому Ford (59750KE). Далеко не вийшло, так як бензину не було. Заїхали на ОККО, що на Кільцевій, і відразу ж в'їхали в Toyota. Вийшли і почали качати "права", він поліз з кулаками, за що отримав трохи і був прив'язаний до стовпа, а мала - нападала з порожньою пляшкою з-під горілки. На щастя, її вдалося швидко заспокоїти, і вона пішла спати в машину. В цей же момент якийсь наркозалежний вирішив скористатися ситуацією і вкрасти пляшку шампанського. Його ловлять і також крутять. Коротше, нарік на заправці спить і чекає охорону. Подруга в машині спить під шансон, а бухарь прив'язаний до ліхтаря і чекає поліцію. Такі справи. Ну, а що - п'ятниця ж", - йдеться у коментарі до відео.

Вважаєте, що бачили все? Може, й так, але цих унікалів - точно ні. Отже, пацанчик з малою нажерлися горілки і поїхали кудись на старенькому #Ford (#59750KE). Далеко не вийшло бо бєнзу не було. Заїхали на ОККО, що на Кільцевій і одразу ж в‘їхали у #Toyota. Вийшли і почали качати «права», він поліз з кулаками за що трохи отримав і був прив‘язаний до стовпа, а мала - нападати із пустою пляшкою з під горілки. На щастя її вдалося швидко вгамувати і вона пішла спатунять до автівки. В цей же момент якийсь наркозалежний вирішив скористатися кіпішем і вкрасти пляшку шампанського. Його ловлять і також крутять. Коротше, нарік на заправці спить і чекає охорону. Подруга в машині спить під шансон, а бухарь прив'язаний до ліхтаря і чекає на поліцію. Такі діла. Ну, а що - п’ятниця ж, х*лі🤷🏻‍♂️

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 12 april 2019

Нагадаємо, в Україні маршрутки фігурують в надзвичайних новинах частіше, ніж всі інші види транспорту. Потрапляють в ДТП не тільки через несправності, але і порушенням всіх можливих правил.