У п'ятницю, 29 березня у Черкасах жінці довелося самотужки штовхати маршрутку №25.

Відповідне відео було опубліковано в соціальній мережі "Інстаграм".

Виклали ролик, звісно ж, чоловіки. Поки жінка самостійно намагалася зрушити маршрутне таксі з місця, вони знімали це на відео в автомобілі позаду.

У дописі в "news_cherkassy" автор публікації зазначає, що "черкаські жінки найкращі".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях розпочалася справжня суперечка. Містяни були вкрай обурені побаченим. Зокрема, писали про бездіяльність чоловіків, які замість того, щоб допомогти, записувала саркастичне відео.

Крім того, жителі Черкас зазначили, що автоперевізник мав би подбати про технічний стан маршрутки, аби такі випадки не повторювалися.

Нагадаємо, що за все в цьому житті доведеться відповідати. Це ще раз довели співробітники українських правоохоронних органів. Так, водій маршрутки, який побив літню жінку-інваліда, яка хотіла скористатися своїм правом на пільговий проїзд, отримав покарання.

Нагадаємо, що інцидент стався ще 14 листопада минулого року на автостанції в Харкові. Як випливає з матеріалів справи, в автобус, який їхав по маршруту "Харків-Артемівка-Мерефа", зайшла пенсіонерка і пред'явила водієві пільгове посвідчення інваліда II групи.

Маршрутка
Маршрутка

Однак той почав вимагати від жінки оплатити проїзд або ж покинути салон маршрутки, при цьому матюкався і ображав її. Коли ж пенсіонерка відмовилася виходити, він накинувся на неї і вдарив кулаком в груди. Жінка не втрималася на ногах і впала, вдарившись головою об двері.

Але навіть це, а також обурення інших пасажирів його діями не зупинило розлюченого маршрутника. Побачивши, що та не бажає виходити, він вдарив жертву ще раз, цього разу коліном по нозі, і виштовхнув її з салону. Та, втративши рівновагу, впала на спину.

Маршрутка
Маршрутка