У п'ятницю, 12 квітня, російські бойовики 14 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. Про це повідомляє прес-центр ООС.

При обстрілі формування РФ 7 разів застосовували озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями, а також витратили 64 мінометні міни калібру 120 і 82 мм.

Ворог обстрілював позиції наших бійців з гранатометів різних системи, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Окупанти обстріляв позиції український військ 11 разів у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід". При цьому тричі бойовики відкривали вогонь по українським бійцям у смузі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Під час атаки загинув один український захисник, а ще двоє отримали поранення. На кожен обстріл окупантів Об'єднані сили давали потужну відповідь.

Розвідка повідомляє, що 12 квітня вдалося знищити двох бойовиків і поранити трьох. Крім того, українським бійцям вдалося рознести бойову машину піхоти БМП-1 противника.

З початку 13 квітня поки що не зафіксовано обстрілу позицій підрозділів Об'єднаних сил. Українські військовослужбовці дотримуються умови припинення вогню і при цьому тримають під контролем позиції окупантів на лінії зіткнення.

Раніше повідомлялося, що з початку 12 квітня російські "гібриди" вже двічі обстріляли позиції ВСУ. Втрат серед особового складу немає.

Зведення станом на 07:00 13 квітня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 12 квітня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 12 april 2019

"Ні один обстріл противника не залишився без адекватної відповіді об'єднаних сил. За даними розвідки, 11 квітня дев'ять окупантів були знищені, ще вісім поранені", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, передсмертні слова загиблого воїна зворушили українців.

Як повідомляв Знай. ua, Савченко і Рубана можуть випустити на свободу.

Знай. ua писав, що ВСУ потужно помстилися за смерть українського героя.