У мережі безліч сюжетів присвячено путінським голодранцам, тимчасово окупувавшим Донбас, які всіляко намагаються продемонструвати свою спроможність і видимість окремої держави. Вони створили різні "уряди", "комітети", а також постійно беруть участь у різного роду акціях і подіях, які нічого, крім сміху, не викликають. Гучні промови про "успіхи" ніким не визнаних республік не смішно чути хіба що нещасним мешканцям Донбасу, які ледве зводять кінці з кінцями.

Денис Пушилін

Зокрема, зовсім недавно ватажок "ДНР" Денис Пушилін знову став причиною величезної кількості жартів і глузувань з боку користувачів мережі після того, як прийняв рішення відвідати ферму і пропіаритися на тлі цієї події. Про це стало відомо з повідомлення користувача з ніком БыльБылева, яку він опублікував на своїй сторінці в Twitter.

Фото з публікації

В коментарі до знімків Пушиліна і його поплічників він написав: "Велика рогата …".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Примітно, що для відвідування тваринницької ферми ватажка "ДНР" і оточуючих його терористів нарядили в білі халати.

Фото з публікації

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у французькому місті Марселі під варту взяли ватажка представництва так званої "ДНР" Юбера Файяра. Якщо вірити інформації, Файяр нібито "зустрів жінку, українку", яка дала йому грошей, однак скільки саме, невідомо. Після цього в його будинок прибула поліція, яка вилучила отримані кошти і пред'явила чоловікові звинувачення в сутенерстві.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа сміється над тим, як витончено кинули путінські дружки Олега Царьова. Як стало відомо, майно двох алуштинських пансіонатів - "Дніпро" і "Хіітовець", які в 2015 році були віддані йому в оренду, виставлено на продаж підконтрольною Росії кримською владою.

Також "Знай.uа" писав, що український соціолог, директор Фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна заявила про те, що якби Російська Федерація планувала включити в свій склад окуповані території Луганської і Донецької областей, то зробила б це вже давно. Однак Кремль використовує "ДНР" і "ЛНР" як джерело дестабілізації ситуації в нашій країні.