Україна вже перенасичена історіями про булінг в школах. Найчастіше більш популярні дівчата морально і фізично знущались над іншими. Але новий інцидент вразив українських батьків. В одній із шкіл Хмельницька хлопчики били дівчаток, а батьки кривдників на захист говорили, що дівчата того заслуговували. Про це повідомили невтішні батьки в спільноті "Батьки SOS" у Facebook.

"В класі у моєї племінниці відбувається постійний булінг з боку групи хлопчиків! Кілька підлітків 8-го класу, ображають однокласників і заважають проведенню уроків, хамлять вчителям, і вже перейшли до рукоприкладства! Але найбільше обурює ставлення їх батьків! На повідомлення одного батька про те, що один з хуліганів вдарив в обличчя учениць, мами обсипали його докорами, мовляв, самі винні...це дівчатка ваші, вічно лізуть першими і т. п. Настільки нахабні відмовки не залишають байдужими...Мало того, що група пацанів не дають спокійно вчиться дітям так ще й батьки намагаються перекладати відповідальність. Вирішити ситуацію адміністрація ліцею не може...виклик у школу батьків закінчується так званим "останнім шансом". Діти не можуть отримати повноцінну освіту!"

Українці в коментарях намагаються дати оцінку події:
"Я заплуталася. Коли кажуть,що для самозахисту досить слів,то це говорить про те,що визнають накидання на хлопчиків з боку дівчаток першими.", "Вступив в силу закон про булінг, йдете і пишете заяву в поліції. Дві такі заяви та виключають з ліцею.", "Не знаючи ситуації повністю, не можу підтримати автора. Я своїм синам з дитинства пояснюю, що дівчаток бити не можна, вони росли в тісному спілкуванні з дівчатами в основному. І ніколи не вдарять дівчинку. Не вдарять, але дадуть здачі. Тому що на словах не доходить."

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Буллінг
Буллінг

"Почитавши батьківський чат, чомусь не здивована, що відбувається в класі.", "Цікаво, а хтось з батьків чату в курсі, що людям не можна бити людей? Дівчатка-хлопчики - це вже нюанси.", "Класний керівник, шкільний психолог, соціальний педагог, завуч з виховної роботи, директор - щось багато працівників не справляються зі своїми обов'язками", "Може варто формулювати, що Нікого не можна бити? І пояснювати це і хлопчикам і дівчаткам"

Нагадаємо, у Львові директор школи потрапила в гучний скандал: кинула дитину на кордоні

Як раніше повідомляв Знай.ua Київські підлітки кинули в авто сніжок і опинилися в лікарні: повне відео

Також, портал Знай.ua писав про те, що Путін наказав видати в Криму нові підручники: Україна - не Україна